sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw.. - Reisverslag uit Koh Tao, Thailand van Danielle Keur - WaarBenJij.nu sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw.. - Reisverslag uit Koh Tao, Thailand van Danielle Keur - WaarBenJij.nu

sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw..

Door: Daniëlle

Blijf op de hoogte en volg Danielle

13 Januari 2016 | Thailand, Koh Tao

Hello again

453 sunsets later is het toch weer hoog tijd voor een verhaaltje! Ben beetje lui geworden dus het verhaaltje stond al een paar daagjes klaar maaar beter laat dan nooit hek heurt!

Onze dagen bestaan tegenwoordig vooral uit scooteren, mooie plekjes spotten, strandjes testen, lekker locaal eten op Nightmarkets en savonds is er opeens overal feest (kunnen wij dus ook niets aan doen) We hebben hier wel een voordeel aan ontdekt; we leven al en beetje weer meer op de nederlandse tijd :) Ik weet trouwens niet of Mara ook zo blij is met het hele scootergebeuren (als ik rij dan..)

Ook heb ik een religieuze Thaise tattoo op de traditionele manier laten zetten.(Sorry oma, laatste beloofd!!) Dit doen ze met een bamboostok. Je kunt het ook door een echte monnik laten zetten in een tempel met een heel ritueel er omheen, maar in principe mogen zij geen vrouwen aanraken én is het vaak niet hygiënisch! Aangezien ik graag nog meer wil doen in mijn verdere leven kies ik dan toch liever voor deze optie.

Verder was ik natuurlijk mijn oordopjes weer eens kwijt en geloof me, die heb je hier savonds echt wel nodig! Dus een kwartier voor sluitingstijd als een gek met een discotuktuk naar het winkelcentrum gesjeest! Snel snel ennnnn gelukkig was de winkel in zicht!! Gelukkig hadden ze een glazen deur die niet al dicht zat en liep ik er niet VOL tegenaan. Toch maar niet uitgegaan die avond, alhoewel ik de dag erna uiteraard alsnog gewoon hoofdpijn had :)

We hadden in Phuket trouwens een superchill rooftopzwembad met rooftopbar! De rooftopbar was alleen nog niet open i v m een renovatie. Lekker boeiend! Onze handdoeken zaten in de was dus we trokken onze sneldrogende handdoeken van de xenos uit de backpack en tannen maar! Zo heel snel drogen die dingen eigenlijk niet (en het ligt ook voor geen meter trouwens) dus we hadden ze even laten liggen om te drogen! Helemaal vergeten natuurlijk en toen we de dag erna keken lagen ze er niet meer. We gebruikten toch onze normale handdoek weer dus hebben er ook niet meer naar omgekeken! Totdat na twee dagen de rooftopbar officieel open ging, we onze drankjes wilden afrekenen en we het nieuwe personeel toch wel met een heel fancy roze xenoshanddoekjes glazen zagen afdrogen! Ook veegde een andere barman de bar voor onze neus nog even schoon met onze handdoek. Thanks mister! :') Eigenlijk wilden we er nog een cryptische opmerking over maken maar er kwam niet veel meer dan geproest uit ons dus we zijn maar heel snel weggelopen! Die zijn iig in goede handen nu!

De tijd vliegt echt voorbij en we hebben het gevoel dat iedereen in Nederland altijd weekend heeft. (aangezien het bijna altijd vrijdag is als we kijken welke dag het is, sorry! :p)

Voor ons zit het er bijna op, we zijn nu onderweg naar Koh Tao, het laatste eiland. Hier gaan we nog even genieten van de natuur en de stranden, ook gaan we hier snorkelen! Hierna gaan we terug naar Bangkok! Chantanaburry is ons laatste uitstapje vanuit Bangkok en daarna gaan we in Bangkok nog even afscheid nemen van Koh San Road en alvast weer even leren te fietsen! Als het door Bangkok lukt moet Losser geen probleem meer zijn lijkt me zo!!

Doe allemaal voorzichtig met de ijzel en sneeuw, wij moeten ook eigenlijk altijd oppassen met de felle zon dus wij weten wel een beetje hoe jullie je voelen!

Edit: Inmiddels zijn we uitgekeken in koh tao en zijn we dus al aangekomen in Bangkok voor onze laatste week! (elke keer als het onderwerp ter sprake komt barsten we nog net niet in tranen uit dus ik wil het er verder niet over hebben haha)

Xxxxxxx

• 13 Januari 2016 - 21:04

Jannie En Gosse:

We hebben er naar uit gekeken. We houden van vakantie verhalen vooral als ze gezellig zijn geschreven. Geweldig hoe jullie alles beleven, bewust alles onder nemen. Er vooruit komen dat je soms wat vergeetachtig bent. Het wel jolig opneemt. We zijn benieuwd naar je tatoo. We missen het dichtslaan van de voordeur wel een beetje. Neem het er nog van groetjes

• 13 Januari 2016 - 21:57

Monique Keur:

Nou het dichtslaan van de deur kan wat zachter nu we het slot (de schoot eigenlijk)hebben ingevet met wat vaseline. De laatste week en jullie huuln nou ik kan ook wel huuln dat ik jullie niet kan ophalen op schiphol.
    Ik vind het fijn als jullie terug zijn volgende week. Dan moeten jullie vlgs mij behoorlijk afkicken van al dat feesten.
    Dubbel genieten de laatste week